Sport

”U” Cluj - Pandurii Tg. Jiu 2-0. Antrenorul secund: „Se pare că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea de la Cluj”

Formaţia Universitatea Cluj a învins în această seară, pe teren propriu, echipa Pandurii Târgu Jiu, cu scorul de 2-0, într-un meci contând pentru etapa a 10-a, aceasta fiind prima victorie în Liga 1 pentru noul antrenor al ardelenilor.

La conferința de presă de după finalul meciului, antrenorul secund al echipei Pandurii Târgu Jiu, Marian Dinu a afirmat că se aștepta la un meci greu dar nu la un asemenea rezultat categoric. „Este un meci cu un rezultat la care nu ne-am așteptat pentru că am venit cu gânduri mari dar se pare că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea de la Cluj. Știam că ne așteaptă un meci foarte greu, Universitatea venea după o serie de trei meciuri fără victorie în campionat dar am pregătit jocul de așa natură în ideea să nu oferim spații foarte mari echipei gazde, să încercăm ca odată cu trecerea timpului să punem presiune pe jocul lor, dar atitudinea noastră se pare că a lăsat de dorit pentru că ceea ce ne-am dorit în jocul nostru de astăzi nu s-a realizat”, a declarat Dinu.

El a declarat că este mulțumit de meciul făcut la Cluj chiar dacă a fost o înfrângere și a felicitat echipa gazdă. „Cu toate că ne-am creat câteva șanse de gol, până la urmă rezultatul de astăzi ne mulțumește. Felicităm echipa gazdă pentru determinare, au avut dorință mult mai mare decât noi!”, a spus antrenorul secund al pandurilor.


Despre schimbările făcute la pauză când au intrat Shalaj și Mvlija în locul lui Nicoară și Buleica, secundul echipei oaspete a spus că ar fi vrut să schimbe mai mulți jucători pentru a crește viteza de joc. „Am schimbat doar doi jucători pentru că la pauză trebuia să schimbăm vreo patru-cinci jucători. Am încercat să schimbăm ceva să dăm puțină viteză jocului”, a declarat Marian Dinu.

Antrenorul principal al echipei Pandurii Târgu Jiu a lipsit de pe banca tehnică la acest meci, el fiind suspendat patru etape după meciul cu Astra.

Gurile rele afirmă că acest meci ar fi fost aranjat de înainte pentru a crește moralitatea jucătorilor Universității, mai ales că actualul director sportiv al ”studenților” a făcut parte, înainte de a veni la Cluj, din stafful echipei din Târgu Jiu.


Golurile partidei au fost marcate de Cristocea '42 şi Kovacs '81.

Universitatea Cluj: Veselovosky - Ciupe, Ninu, Skvorc, Muşat - Nuno Viveiros (Ceppelini '75), Lungu, Cristocea (Kovacs '80), Bucşa, Achim (Paulinho '46) - Gravenberch. Antrenor: George Ogăraru.


Pandurii Târgu Jiu: Stanca - Pleaşcă, Erico, Elton, Momcilovici - Buleică (Mevlja '46), Anton (Predescu '73), Nistor, Nicoară (Shalaj '46) - Roman, Matulevicius. Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Achim '39, Bucşa '45, Cristocea '55, Ceppelini '85 / Shalaj '57.


Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Istvan Kovacs, ajutat la cele două linii de Mircea Grigoriu şi Bogdan Gheorghe, în timp ce Florin Miron a fost rezervă.

Observatorii partidei au fost Florin Hîncu şi Dan Potocianu.


La meciul disputat pe Cluj Arena au asistat 2.024 de spectatori.

abonare newsletter